Голова Кіровоградської ОДА обіцяв спецназівцям 700 тис. грн. і сучасні “розгрузки”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У казармі військової частини 3-го полку спеціального призначення зараз йдуть масштабні ремонтні роботи. Розпочали їх військові у минулому році власними силами, залучали навіть студентів будівельного коледжу, для яких це була своєрідна практика. 

Як зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко, на ремонт одного з поверхів будівлі вже використано близько 300 тис. грн., виділених із обласного бюджету. На другу чергу ремонтних робіт, за його словами, планується виділити не менше 700 тис. грн. Також він пообіцяв спецназівцям допомогти у забезпеченні їх сучасними “розгрузками”.

І-ша черга ремонтних робіт охопила 2-ий поверх казарми: тут уже приведено до належного стану стіни, де раніше була гола цегла, відновлено опалення і каналізацію. Залишилось замінити усі двері на поверсі і завершити ремонт в окремих кімнатах. А ще капітального оновлення потребує санвузол, адже лише на цьому одному поверсі можна розмістити близько 300 осіб, але туалет на таку кількість людей не розрахований.

А от на третьому поверсі ремонт навіть і не розпочинався. Бо саме тут перебувають військові, поки ремонтують другий поверх, а ще ґрунтовної експертизи потребує дах будівлі, який протікає одразу в кількох місцях.

«Зрозуміло, що основне фінансування для військової частини йде від Міністерства оборони, але цих коштів, аби закрити усі потреби, не вистачає. Саме тому облдержадміністрація і підтримує 3-ій полк», – зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар