Кіровоградщина: ще три райони просунулись вперед на шляху об’єднання громад

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Бобринецький район. 24 липня сесією Бобринецької міської ради ухвалено рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальної громади міста Бобринець з територіальними громадами Червонодолинської сільської ради до складу якої входять 5 населених пунктів (с.Червона Долина, с.Великодрюкове, с.Коржове, с.Садове, с.Фрунзе) з центром у місті Бобринець. Також цим рішенням делеговано трьох представників до спільної робочої групи з підготовки проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Долинський район. На етапі формування робочої групи з підготовки проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад перебуває Гурівська сільська рада до складу якої входять 2 населені пункти – с.Гурівка, с.Благодатне, що планує об’єднатися з Пишненською сільською радою, до складу якою входять с.Пишне та с.Червоне.

Маловисківський район. Отримано позитивний виснок обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проекту рішення Маловисківської міської ради щодо створення об’єднанної територіальної громади з центром у місті Мала Виска. До зазначеної громади увійдуть 3 сільські ради: Паліївська (с.Паліївка та с.Веселе), Первомайська та Олександрівська (с.Олександрівка, с.Новомиколаївка, с.Тарасівка) сідьські ради. В данний час ведеться робота по підготовці відповідного подання до Кіровоградської обласної ради.

За матеріалами сайту Кіровоградської обласної ради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар