Кіровоградські енергетики першими в Україні встановили реклоузер

Компанія «Кіровоградобленерго» впровадила нову технологію, що дозволяє суттєво зменшити тривалість аварійних відключень.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі компанії.

Таке сучасне обладнання, як вакуумний реклоузер РВА/TEL-35, виробництва компанії «Таврида Електрик», дозволяє керувати технологічними процесами у мережі напругою 35 кВ в автоматичному режимі та дистанційно, що суттєво зменшує тривалість аварійних відключень. Апарат інтелектуальний, тож він у багатьох випадках здатен працювати без втручання персоналу. До переваг цього обладнання слід також віднести малі вагу і розмір у комплексі з можливістю монтажу на опору діючої лінії, тому зникає необхідність будувати додаткові наземні об‘єкти. Цей апарат не потребує поточного обслуговування, здатен працювати навіть за відсутності живлення й за будь-яких погодних умов, швидко обробляє інформацію.

ПАТ «Кіровоградобленерго» першим серед підприємств електроенергетичної галузі України застосувало реклоузер РВА/TEL-35 у своїх мережах. Так, днями в Олександрійському районі на двадцятикілометровій ділянці повітряної лінії напругою 35 кВ № 204 було введено в дію цей сучасний комутаційний апарат. Лінія забезпечує електропостачання значної частини м. Олександрії, Петрівського району та підстанції напругою 35 кВ «Пантаївка-Водовід».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар