Італійські фахівці протезуватимуть захисників України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Захисникам України пропонують взяти участь у гуманітарному проекті, який надає можливість отримати сучасні протези верхніх кінцівок та пройти індивідуальний курс післяпротезної реабілітації в Італії.

Пише ІАЦ РНБО.

У рамках державної програми складного протезування учасників АТО за кордоном (відповідно до постанови КМУ №518 від 1.10.2014), італійське протезне підприємство Corpora Ortopedia  та католицький реабілітаційний центр Fondazione Centri di Riabilitazione Padre Pio Onlus у партнерстві з ГО «Життя без меж», ГО «Волонтерська Сотня Доброволя», БФ «Серцем і Душею» пропонують захисникам України взяти участь у гуманітарному проекті, який надає можливість отримати сучасні протези верхніх кінцівок та пройти індивідуальний курс післяпротезної реабілітації в Італії.

Наразі цей проект має ексклюзивні переваги над іншими пропозиціями:
• Компанія Corpora та вказаний реабілітаційний центр мають успішний досвід складного протезування та реабілітації 48 лівійських ампутантів.
• Протези, що пропонуються українським патріотам, пораненим в АТО, є найбільш сучасними і багатофункціональними (Touch Bionics). Окрім самого протезу, буде надана косметична рукавичка відповідно до індивідуального кольору шкіри. При високій ампутації руки пропонується встановлення електронного ліктьового суглобу.
• Курс індивідуальної реабілітації протягом 15 днів є невід’ємною частиною даної пропозиції.
• Відповідний сучасний технічний сервіс після протезування кінцівок в Італії буде надаватись у Києві на базі українського протезного підприємства високопрофесійним фахівцем, який пройшов повний курс складного протезування кінцівок в Італії.
• Безкоштовний технічний сервіс згідно гарантії на протез протягом 2 років.
• Безкоштовна заміна куксоприймача в залежності від індивідуальної необхідності у період від 8 до 12 місяців.
• Проживання та харчування пацієнта в Італії включено в пропозицію.
• В рамках партнерства з МАУ учасникам АТО будуть надані значні знижки на переліт за кордон для проходження лікування, протезування та реабілітації.
• Безкоштовний трансфер учасника АТО з аеропорту до місця протезування та реабілітації. Постійний супровід пацієнта україномовним або російськомовним персоналом на весь період перебування в Італії.
• Найкраще співвідношення Ціна-Якість на сучасний багатофункціональний протез верхньої кінцівки:
– 39 тис. євро – при ампутації до ліктя,
– 43 тис. євро – при ампутації вище ліктя,
– 3750 євро – вартість індивідуальної реабілітаційної програми протягом 15 днів з урахуванням проживання та харчування.
• Комплексна реабілітація буде проходити у відомому в Європі реабілітаційному центрі під патронатом католицької церкви.

ВАЖЛИВО: Реалізація даного проекту має на меті допомогти захисникам України не тільки отримати сучасні протези, але і відновити душевні та фізичні сили для Життя.

Контакти:
Державна Служба у справах ветеранів та інвалідів АТО (м.Київ, провулок Музейний,12)
Тел. +38 044 281 08 39
ГО «Життя без меж»
Пані Алла Ромашко моб.: +38 066 443 51 05; +38 063 109 72 47
ГО «Волонтерська Сотня Доброволя»
Пані Інна Данченко моб.: +38 066 744 46 20
БФ «Серцем і Душею»
Пані Ірина Куриленко моб.: +38 067 235 87 33

Поширити:

Залишити коментар:

коментар