«Спортревю New» і ФК «Зірка» – разом до перемоги

Сьогодні, 24 липня, у кіровоградському Прес-клубі реформ презентували спортивну газету «Спортревю New», яка вийшла в світ завдяки фінансовій підтримці президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.

Відоме на Кіровоградщині спортивне видання відновило свою роботу після майже чотирирічної перерви. Вперше «Спортревю» було засновано у 1996 році в якості додатка до щотижневика «Україна-Центр». У такому статусі газета проіснувала до 2011 року. В 2013 році через ряд проблем видання зникло з регіонального медіапростору. Черговому відродженню «Спортревю» посприяв президент футбольного клубу «Зірка» Максим Березкін, зробивши тим самим ще один вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в нашій області.

– В оновленому варіанті «Спортревю New» ми вирішили зробити акцент саме на підготовці місцевої інформації, яка складе основу наповнення газети. Оскільки сьогодні про всеукраїнські та міжнародні події люди дізнаються, переважно, з телебачення та інтернету. А про спортивні здобутки наших спортсменів часто-густо просто не знають. А нам, повірте, є чим і ким пишатися, про кого говорити й писати, – розповів на презентації головний редактор «Спортревю New» Юрій Ілючек. Також пролунала інформація про те, що в якості промо-акції перший номер газети безкоштовно отримають всі вболівальники на стадіоні «Зірка» перед початком матчу 1-го туру нового чемпіонату України серед команд першої ліги – «Зірка» – «Оболонь-Бровар».

Як повідомив більд-редактор щотижневика Руслан Мусієнко, в подальшому газету можна буде знайти та придбати в усіх відділеннях «Укрпошти», а також газетних кіосках видання «Україна-Центр». Крім того, орієнтовно з вересня розпочнеться підписка на видання.

На презентацію газети колектив редакції «Спортревю New» запросив не лише представників ЗМІ, а й спортивну громадськість області та керівників фізкультурно-спортивного руху Кіровоградщини. На адресу журналістів новоствореного спортивного видання декілька разів звучало побажання: «У добру путь». ФК «Зірка» щиро приєднується до всіх привітань та побажань. Ми сподіваємося на довгу та плідну співпрацю, що дозволить разом вирішувати поставлені перед собою високі цілі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар