На Кіровоградщині знову випускатимуть газету про спорт (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 липня, у Кіровограді презентували оновлену версію регіональної спортивної газети “СпортревюNew”.

Головний редактор газети Юрій Ілючек розповів на презентації, що газета буде випускатись в оновленому дизайні, але матиме впізнавану звичну назву. “СпортревюNew” можна буде купти у кіосках за рекомендованою ціною 2,50 грн. А з вересня цього року  редакція планує зробити підписку на тижневик.

Головний редактор запевняє, що інформації, щоб наповнити газету повністю достатньо. “Інформації про спорт Кіровоградщини завжди було більше, ніж вміщає газета. На стадіоні “Зірка” один за одним відбуваються чемпіонати різного рівня”, – зазначив Юрій Ілючек. Редакція “СпортревюNew” буде співпрацювати з федераціями, представництвами різних видів спорту, що даватиме змогу всебічно осягнути всю спортивну сферу.

Окрім того, головний редактор Юрій Ілючек подякував за підтримку Максима Березкіна: “Максим Березкін не ставив жодних умов і повністю підтримав ідею газети. Саме завдяки ми можемо тримати в руках оновлену “СпортревюNew”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар