17-річний житель Кіровоградської області забив товариша насмерть

Правоохоронці затримали 17-річного жителя Кіровоградської області, який забив чоловіка насмерть.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС області

Хлопцю загрожує до десяти років позбавлення волі.

На лінію «102» надійшло повідомлення з приймального відділення обласної лікарні, про те що в кареті швидкої допомоги помер 52-річний місцевий житель. Чоловіка в непритомному стані побачив перехожий, який викликав швидку і правоохоронців. Тяжкі травми, які отримав потерпілий, були несумісні із життям.

Працівники карного розшуку «за гарячими слідами» затримали підозрюваного, у якого вилучили одяг зi слiдами крові.

У ході слідства було встановлено, що близько опівночі між потерпілим та підозрюваним раптово виникла сварка. Чоловіки, які не мали постійного місця проживання, не поділили між собою кошти, які молодший заробив збираючи на вулиці порожні пляшки. У розпалі сварки зловмисник почав бити товариша руками та ногами по головi після чого втік з місця скоєння злочину.

За словами т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Ігоря Прохніцького, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Для зловмисника обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар