Ігор Ткачук: Кіровоградщина займає важливе місце в стратегії розвитку Укрпошти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 22 липня, очільник Укрпошти Ігор Ткачук зустрівся з колективом Кіровоградської дирекції підприємства. Він наголосив, що першочерговим завданням для Укрпошти на сьогодні є забезпечення ефективної системи безпеки як для працівників підприємства, так і в організації поштових відправлень.

Підбивши підсумки роботи філії за минулий рік, керівник обговорив з працівниками напрямки стратегії розвитку Укрпошти на найближчі роки. Зокрема, Ігор Ткачук підкреслив, що досягнення цілей, які ставить перед собою підприємство, дозволить забезпечити компанії стале зростання та дасть змогу зайняти лідируючі позиції серед конкурентів на ринку поштових послуг.

«Розроблена нами стратегія передбачає підвищення рівня автоматизації виробничих процесів і модернізацію поштових відділень, – зазначив він. – А це дасть змогу постійно пропонувати нашим споживачам нові послуги й сервіси, прискорювати перевезення пошти, підвищувати якість обслуговування».

У свою чергу директор Кіровоградської дирекції Укрпошти Людмила Салоїд запевнила, що колектив поштовиків області готовий сьогодні працювати за найвищими стандартами і надавати високоякісні послуги. Про це свідчить той факт, що у поточному році підприємство вийшло на рівень стабільно прибуткового.

Одним з ключових завдань на найближчий період Ігор Ткачук також назвав підготовку до перетворення державного унітарного комерційного підприємства Укрпошти в акціонерне товариство, 100% акцій якого належатимуть державі. За його словами, це дасть можливість швидко реагувати на зміни на ринку, активно управляти якістю поштових послуг. У планах – оптимізація логістичних і мережевих процесів, реформування системи організації продажів, запровадження розподілу витрат, розвиток інфраструктури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар