На Кіровоградщині обіцяють підвищити середній рівень заробітної плати

Сьогодні, 23 липня, на нараді голів райдержадміністрацій Сергій Кузьменко заявив, що економічні показники Кіровоградщини одні з найгірших в Україні. Стосується це відсутністю розвитку агропромислового сектору, відсутність інвестицій, зменшення доходів населення.

За словами Кузьменка у порівнянні з минулим роком рівень доходів населення дещо збільшився, але ціни зросли набагато більше. «Необхідно провести індексацію зарплат та підвищити середній рівень заробітної плати в області», – наголосив голова облдержадміністрації.

Розпорядження очільника області в районах уже виконують. Принаймні на нараді звітували про збільшення заробітної плати у Вільшанському (до 2300 грн), Новоархангельському (до 3000 грн), Новомиргородському (до 4000 грн), Новгородківському (2770 грн), Бобринецькому (3149 грн), Знам’янському (3200 грн) районах.

Нагадаємо, статистика  Міністерства фінансів засвідчує, що станом на травень 2015 року на Кіровоградщині середній рівень заробітної плати був одним з найнижчих по Україні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар