Двох працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Кіровоградщини відзначили орденами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 липня, на засіданні колегії Кіровоградської ОДА очільник області Сергій Кузьменко вручив дві державні нагороди.

Жителів Кіровоградщини було нагороджена  указом Президента України №”432/2015 Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості –  повідомив кореспонент Першої електронної із засідання колегії.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної металургійної та гірничодобувної промисловості, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено: Головка Володимира Борисовича (плавильник товариства «Побужський феронікелевий комбінат») та Спішняка Олександра Вікторовича (начальник дільниці Інгульської шахти державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат»).

“Я процюю для того, щоб наша країна процвітала”, – зазначив під час нагородження Володмимир Головко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар