Переселенців із зони АТО і Криму запрошують на тренінг «Від ідеї до успіху!»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний центр зайнятості та громадська організація «Територія успіху» запрошують громадян з числа внутрішньо переміщених осіб з АР Крим, Луганської та Донецької областей, які проживають на території Кіровоградської області, взяти участь у тренінгах «Від ідеї до успіху!». 

Мета проведення зазначених тренінгів – розвиток підприємницької ініціативи безробітних громадян та спрямування їх на самозайнятість шляхом започаткування власної справи.

Тренінги будуть проходити:

03-04 серпня  у  Кіровограді на базі обласного центру зайнятості, що знаходиться за адресою вул. Василини, 12.

05-06 серпня  в Олександрії на базі міськрайонного центру зайнятості, що знаходиться за адресою проспект Леніна, 126-а.

Протягом двох днів учасники тренінгу отримають знання про організаційно-правові та фінансові аспекти приватного підприємництва (про порядок реєстрації, правила ведення бізнесу, систему оподаткування та звітності), основи маркетингу, отримають практичні навички з розробки бізнес-плану та ін.

Для участі в тренінгу необхідно до 29 липня 2015 року заповнити анкету учасника (для заповнення анкети натисніть тут). Організатори (громадська організація «Територія успіху») відшкодовують вартість проїзду, забезпечують харчуванням та роздатковими матеріалами.

За довідковою інформацією про участь у тренінгу можна звертатись до Дуднік Інги Вячеславівни за телефоном 050 975 69 17, (0522) 32-26-59.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар