Борці з корупцією запрошують студентів на стажування з подальшим працевлаштуванням

Transparency International – Україна запрошує на стажування  студентів українських та іноземних вищих навчальних закладів. Стажування не оплачується, житло не надається. Надається перевага тим студентам, які мають знання з економіки, політології, суспільних наук, державного управління в частині боротьби з корупцією в Україні.

Стажування розраховане на 15-20 годин тиждень, протягом 6-8 тижнів. Стажування дозволить ознайомитися з діяльністю організації, Ви можете проявити себе, працюючи над цікавими проектами у сфері протидії корупції.

Студенти, які успішно пройшли стажування можуть отримати пропозицію про постійне місце роботи в Transparency International – Україна.

Більш  детальну інформацію можна  отримати за телефоном +38 044-360-52-42

Для розгляду вашої кандидатури надішліть, будь ласка, своє CV з фотографією та мотиваційний лист (довільної форми з обов’язковим додатковим зазначенням ваших інтересів, цілей, попереднього досвіду, очікувань і користі від майбутнього стажування) на e-mail: internships@ti-ukraine.org

Transparency International – це міжнародна недержавна організація з боротьби з корупцією, яка має близько 100 національних осередків, та відома своїми антикорупційними дослідженнями, зокрема Індексом сприйняття корупції (eng –  CPI).  Громадська організація “Трансперенсі Інтернешнл Україна” ставить за мету своєї діяльності обмежити зростання корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар