Після об’єднання Олександрійської гімназії та ліцею Короткова у закладі з’являться нові робочі місця

В Олександрійській гімназії після приєднання до ліцею Короткова з’являться майже 50 нових робочих місць.


Про це пише Правдоруб з посиланням на директора Олександрійської гімназії – інтернату Людмилу Васич.

Проект рішення про входження Олександрійської гімназії – інтернату до складу обласного хореографічного ліцею , яким керує Анатолій Коротков, погодила постійна депутатська комісія Кіровоградської облради з питань освіти. Найближчим часом рішення буде затверджене облрадою.

– Це взаємне рішення . Обидва заклади виконають вимогу бюджету за квотою дітей з інших населених пунктів. Тепер ми будемо називатися Кіровоградської гімназією – інтернатом , а всі наші діти ” кіровоградськими ” , – прокоментувала таке рішення директор Олександрійської гімназії- інтернату Людмила Васич.

Крім того, вона відзначила, що гімназія збільшить кількість вихованців на 50 відсотків. Вже оголошений конкурс на додатковий набір в 7-9 класи. До того ж Олександрія отримає 47 додаткових робочих місць.

« Ми готові відкрити таку велику кількість вакансій , але з умовою , що їх займуть творчі люди , які вміють і хочуть працювати з дітьми», – поділилася директор.

Зокрема , гімназія збирається збільшити штат вихователів, техперсоналу, хореографів, керівників хореографічних та вокальних гуртків, і таке інше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар