“Народні дружинники” патрулюватимуть вулиці Кіровограда?

Сьогодні, 20 липня, на початку 50 сесіі Кіровоградськоі міськради, виконуючий обовязки мера Іван Марковський повідомив, що з початку 2015 року криміногенна ситуація у Кіровограді значно погіршилася.

Крадуть люки, кабелі ліфтів, бордюри, сміттєві баки, на Рівнянсьому кладовищі – інструменти для облаштування Алеі Слави.
“За останні півроку розграбовано 57 ліфтів. Не бачу кращого варіанту, ніж повернутися до радянського досвіду, коли місто патрулювали дружини. Адже коштів у бюджеті немає на відновлення розграбованоі власності міста”, – завершив свій виступ Іван Марковський.

В.о. начальника Кіровоградського міськоговідділу УМВС Украіни в Кіровоградській області В. Гавриленко у свою чергу запропонував керівникам підприємств встановити  камери відеоспостереження, а от мирних жителів будуть захищати дільничні та міліцейські патрулі, які регулярно виходять у місто. Секретар міськради Іван Марковськиц зазначив, що ефективні рішення по боротьбі з криміногенною ситуацією в місті будуть прийняті на наступній сесії міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар