Кіровоградці плетуть 100-метрову сітку для військових (ФОТО)

 Сьогодні, 17 липня, на площі  Героїв Майдану кіровоградці плетуть 100-метрову маскувальну сітку для українських захисників. Поруч організували невеличкий благодійний ярмарок виробів ручної роботи, придбавши які кожен може допомогти нашим захисникам.

«Ідея плести 100-метрову сітку виникла від безсилля, – розповідає волонтер ГО «Серця матерів» Інна Колпак.  – Хлопці дзвонять, говорять, що дуже треба маскувальні сітки, а купувати їх ой як дорого. Тому ми вирішили власноруч створити. Купили сітку (100 метрів звичайної рибальської сітки коштує 3145 грн), швейна фабрика «Україна» поділилася клаптиками камуфляжної тканини, щось людини поприносили і от – до вечора має бути готова маскувальна сітка».

Волонтери обіцяють, що це не остання спільна робота кіровоградців та волонтерів. «Ми плануємо щотижня організовувати такі волонтерські зібрання», –  говорить пані Інна.

До речі, майже така ж сама маскувальна сітка, якщо її купувати в готовому вигляді, коштує у 2,5 рази більше – 8500 грн. А так люди зібралися і гроші волонтерам зекономили , і військовим допомогли, і власними руками наблизили перемогу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар