Для кіровоградських Центрів ранньої діагностики закупили обладнання на 6,7 млн гривень

За останні два роки у Кіровограді на придбання діагностичного та лабораторного обладнання витратили понад 6,7 мільйона гривень коштів державного та міського бюджетів.

Про це на апаратній нараді у міського голови Кіровограда Олександра Саінсуса повідомила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

Всього в Кіровограді відкрилися чотири Центри ранньої діагностики.

Сьогодні вони функціонують у дитячій міській поліклініці №1, комунальному закладі “Центральна міська лікарня” та у 1 – му і 5-му поліклінічних відділеннях КЗ “Поліклінічне об’єднання міста Кіровограда”.

Поліклініка комунального закладу “Центральна міська лікарня м. Кіровограда” отримала апарат УЗД, рентгенологічний комплекс на три робочих місця, біохімічний та гематологічний аналізатори, холтеровські аналізатори артеріального тиску та серцевого ритму, ректоскоп, спірограф (пневмотахометр), офтальмоскоп.

У дитячу міську поліклініку № 1 закуплено електрокардіограф, спіротест, комплекс медичний “Сфера”, біохімічний та гематологічний аналізатори.

Поліклінічне відділення № 5 тепер оснащене фіброгастродуоденоскопом, біохімічним та гематологічним аналізаторами, холтеровськими аналізаторами артеріального тиску та серцевого ритму, ректоскопом, пневмотахометром, компресорним інгалятором, мікроскопом бінокулярним, центрифугою лабораторною.

У поліклінічне відділення № 1 закуплено мамограф, апарат УЗД, рентгенологічний комплекс на 3 робочих місця, біохімічний та гематологічний аналізатори, холтеровські аналізатори артеріального тиску та серцевого ритму ректоскоп, пневмотахометр, велоергометричний комплекс, мікроскоп бінокулярний, дозатор для лабораторії, гематологічний аналізатор.

За матеріалами сайту КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар