Генерал Федоров передав подяки новоукраїнським студентам (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З чергової поїздки в зону АТО Новоукраїнські волонтери Благодійного Фонду «З добром та миром» повернулися з відзнаками для тих, хто допомагає армійцям боронити рідну землю. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, нагородження грамотами відбулося в приміщенні Новоукраїнського районного військового комісаріату.

Три Грамоти від керівника сектору «М» генерал-майора Федорова ( сили Сектору М виконують завдання з оборони міста Маріуполя) районний військовий комісар Валерій Мілінчук передав Олександру Іщенку, Владиславу Бортяному та Владиславу Рачковану.

Під керівництвом майстра виробничого навчання ДНЗ ПТУ №40 міста Новоукраїнки два Владислави виготовили захисні решітки на танкову броню для бійців 2-ої батальйонної тактичної групи 17-го окремої танкової бригади.

«Бійці тих двох бойових машин, на які ми вже на місці приварили виготовлену нашими хлопцями решітку, щиро дякували нам за свої врятовані житті. Уже двічі техніка потрапляла під обстріли і саме «удосконалена» нашими зварювальниками броня, врятувала життя воїнів», – зазначив активіст Василь Змеул.

Як розповів волонтер (він же і учасник АТО) Анатолій Панченко, грамоти новоукраїнцям їм передав особисто генерал-майор Федоров. Він щиро подякував громаді за підтримку, яка рятує життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар