Ігор Загальський зі збірною України на Всесвітній Універсіаді з футболу посів 12-е місце

Студентська збірна України, у складі якої виступав півзахисник «Зірки» Ігор Загальський,  завершила свої виступи на XXVIII Всесвітній літній Універсіаді, яка проходила у південнокорейському місті Кванджу.

9 липня у  іграх студентська збірна України у серії пенальті здолала Іран у матчі за 9-16 місця.

Основний час завершився внічию 2:2, тож доля матчу вирішувалася у серії післяматчевих пенальті. Трилер одинадцятиметрових, в якому команди пробили по сім ударів, завершився на користь збірної України – 5:4.


У матчі плей-офф за 9-12 місця підопічні Володимира Лозинського зустрілись зі збірною Китаю. Повівши у рахунку в середині першого тайму (пенальті реалізував Ігор Курило), українці провалили другу половину зустрічі, пропустивши три «сухих» м’ячі.

Ще більш невдало «синьо-жовті» провели матч за 11-12-е місце. Суперником нашої команди стали «старі знайомі» – збірна Мексики, з якою українці зустрічались на старті турніру і здобули перемогу з рахунком 1:0. На жаль, мексиканцям вдалося взяти більш ніж впевнений реванш. Ще до перерви рахунок був 0:3 не на користь збірної України, а наприкінці зустрічі команди обмінялися забитими м’ячами.

Таким чином, поступившись мексиканцям, студентська збірна України разом з Ігорем Загальським посіла підсумкове 12-е місце на турнірі. Цікаво, що наш футболіст провів всі 6 ігор.

Мексика – Україна – 4:1 (3:0).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар