У Кіровоградському військовому ліцеї навчатимуться діти з усієї України

Кіровоградський військовий ліцей має стати візитною карткою області, бо в ньому навчатимуться хлопчики з усіх куточків України.

Про це на сьогоднішній апаратній нараді сказав перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов, передає кореспондент Першої електронної.

«Минулого тижня голова облдержадміністрації разом із керівниками структурних підрозділів оглянули приміщення, в якому восени наступного року повинен запрацювати Кіровоградський військовий ліцей. Цей заклад будуть утримувати за рахунок державного бюджету. Головне завдання полягає в тому, щоб закласти кошти в проект державного бюджету, затвердити цей бюджет на 2014 рік і потім приступити до проектування й безпосередньо до виконання робіт. Ми розуміємо, що завдання стоїть досить складне, але цей заклад має бути одним із найкращих в області. Ми повинні залучити до роботи в ліцеї найкращих педагогів, і він повинен стати візитною карточкою області, бо в ньому навчатимуться хлопчики з усіх куточків України», – сказав Віктор Серпокрилов.

Нагадаємо, міністром оборони України 1 жовтня прийнято рішення створити в Кіровограді військовий ліцей на базі 50-го учбового центру спеціальної підготовки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар