Кіровоградці ввійшли до Всеукраїнського спортивного батальйону (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На військовому полігоні Десна розпочалися і тривають збори по формуванню Українського спортивного батальйону – проекту Українського спортивного комітету, Міністерства оборони та РНБО. В батальйоні, де зібралися інструктори найвищого рівня з усієї країни, діляться досвідом і кіровоградці. 

Це представники Кіровоградської федерації панкратіону зокрема Олег Ветров та Олександр Гусак та психологи ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» та Центру медико-психологічної реабілітації КОМПАС, що працює на базі обласного госпіталю Ганна Колєва та Андрій Фоменко.

Програмою зборів передбачено навчання з тактичної, вогневої підготовки, парамедицини, психології, спортивного орієнтування, гірської підготовки. Близько 20 різноманітних спортивних федерації та Центр КОМПАС змогли представити інструкторів та тренерів, які мають великий практичний досвід у підготовці військовослужбовців.

Завдання проекту створення мобільних інструкторських груп з підготовки мобілізованих військовослужбовців на полігонах та у військових частинах. По результат проекту буде розроблено програму для підготовки інструкторів для роботи з мобілізованими військовослужбовцями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар