Дзюдоїст із Кіровоградщини розповів про бронзу на Європейських іграх у Баку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кеджау Ньябалі, який виступає за федерацію дзюдо Кіровоградщини розповів «Дзюдо-Центру» про завойовану медаль на І Європейських іграх у Баку.

Кеджау Ньябалі у складі чоловічої збірної України з дзюдо посів третє місце на І Європейських іграх, що нещодавно завершилися у Баку.

– Твої враження від участі у І Європейських іграх.
– Враження важко передати словами. Рівень організації і самих змагань був дуже високий, дуже сподобалося там.

– Наскільки складно далася завойована нагорода?
– У цілому, звичайно, не легко далася нагорода. Перша сутичка була зі словенцями, які виставили дуже сильний склад, емоційно дуже важко було.

– Розкажи про свої виступи в командних змаганнях?
– Свого суперника зі збірної Словенії я переміг. На росіян тренерський штаб виставив другий склад, тому я не боровся. У зустрічі зі збірною Португалії я вийшов на татамі, коли ми  перемагали 3:0. Сутичка нічого не вирішувала, але я програв за 20 секунд до кінця. Ну і останній суперник з яким ми боролися за «бронзу» – Угорщина. За тиждень до цього на турнірі я виграв в угорця за хвилину, але тут емоційно зламався: вів у рахунку, але пропустив кидок. Не зрозумів що сталося навіть, але судді оцінили кидок мого суперника оцінкою «іппон». Приємно, що Яків Хаммо за рівного рахунку приніс перемогу нашій команді і здобув для України бронзову медаль.

– Що завадило в особистих виступах?
– Морально був готовий, функціонально також. Можливо далося взнаки те, що я п’ять місяців ніде не виступав через травму.

– Як бронзова медаль вплинула на психологічний стан твій і всієї команди?
– Звичайно, медаль на таких змаганнях підняла командний дух і настрій, але особисто у мене залишився осад від власної поразки.

– Задоволений своїм виступом в Баку?
– Дуже не задоволений, вважаю, і турніри це показували, що перемогти своїх суперників мені було під силу.

– Поділися найближчими планами?
– Четвертого липня (розмова відбулася 3 липня – авт.) я разом із Георгієм Зантараєю, Артемом Блошенком і головним тренером чоловічої збірної команди України з дзюдо Віталієм Вікторовичем Дубровою їдемо на збір із загально-фізичної підготовки до Грузії на 18 днів. Там готуватимемося до Чемпіонату світу.

– Бажаю тобі нових перемог!
– Дякую!
Niabali-Baku-1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар