“Зірка” провела товариський матч у Нікополі

У  суботу «Зірка» провела свій черговий товариський матч під час другого навчально-тренувального збору, що команда проводить у Нікополі. Суперниками кіровоградців були господарі – ФК «Нікополь-НПГУ».


У першому таймі м’яч більше тримався у наших футболістів, виникали моменти, але дві власні помилки призвели до сумних наслідків і лише завдяки успішному камбеку у другій половині «Зірка» не лише надолужила відставання, а  навіть завершила гру впевненою звитягою.

Після першої 45-хвилинки кіровоградці програвали 0:2. Мінорний початок наші суперники забезпечили гравцям «Зірки» на 6-й хвилині. Господарі виконали подачу від кутової позначки під час якої Роман Льопка помилився на виході, чим призвів до взяття власних воріт. Подвоїли перевагу нікопольчани, зловивши наших футболістів після невдалої обрізки на контратаці. На подальший удар одного з гравців господарів Льопка зреагував і торкнувшись м’яча, дещо змінив його траєкторію, проте не настільки, щоб він оминув ворота Романа.

Не надто вдалий старт, та нашим футболістам треба віддати належне, що вони зуміли у перерві налаштуватися і, вийшовши на поле, продемонструвати зовсім інший футбол.

Вся друга частина спарингу пройшла за повної переваги гравців кіровоградської команди, а головне – вони зуміли матеріалізувати її в забиті голи. Не встигли футболісти розігратися після відпочинку, як Григорій Баранець ударом головою скоротив відставання після асисту від Андрія Бацули. Не минуло й трьох хвилин, як Григорій, зловивши кураж, оформив дубль. Отримавши зрячу передачу від партнера, він технічно обіграв свого опікуна та класним ударом зрівняв рахунок – 2:2.

Вперед «Зірка» вийшла на 69-й хвилині після удару з-за меж штрафної у виконанні Щедрого. Артем ефектним ударом зльоту у нижній кут воріт суперників вивів гостей вперед. Вчетверте кіровоградці засмутили суперників наприкінці матчу, коли Допілка виконав подачу з правого флангу, де у боротьбі Максима Ковальова з захисником, м’яч рикошетом від останнього залетів у ворота нікопольчан.

ФК «Нікополь-НПГУ» (Нікополь) – «Зірка» (Кіровоград) – 2:4 (2:0).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар