Юний кіровоградський комік «підірвав» київську публіку (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Перший кіровоградський stand up вечір викликав чималий резонанс не лише серед жителів нашого міста. Стаття про те, як жартували в Кіровограді, привернула увагу ініціаторів київського арт-проекту «UKRFISHKA-клюб» Сергія Сковронського та Тетяни Білоконь. Особливо зацікавив їх Кіра Кенобі – хлопець, який не соромиться жартувати про все, що бачить: романтичні стосунки, перли «майстрів фотошопу», зв’язок між кредитами та пожежами в банку. Журналіст Першої електронної газети Євген Манженко, який часто виступає на подібних заходах в столиці, допоміг їм «знайти один одного».

Вже за десять хвилин у мережі з’явилось повідомлення про те, що 1 липня, на київському вечорі в стилі stand up виступить спеціальний гість – кіровоградський комік Кіра Кенобі.

«Довго не вагаючись, я пристав на пропозицію Сергія Сковронського і наступного дня вже був у столиці. Глядачів прийшло не так небагато (близько 20 людей), але атмосфера мені сподобалась – було справді затишно. Публіка класно сприймала жарти, та й після виступу чимало людей захотіло сфотографуватись зі мною. Це було трохи неочікувано. Я вдячний організаторам, які дуже добре мене прийняли. Загалом, вони шукають тих, у кого є почуття гумору. До того ж, позитивом є те, що організатори готові співпрацювати з людьми з інших міст», – розповідає Кіра.

Сергій та Тетяна вже запросили хлопця на наступні творчі вечори: як тільки комік матиме достатню кількість жартів для виступу, його радо зустрінуть у столиці.

А наступний виступ Кіри Кенобі можна буде побачити під час кіровоградського стендапу, який відбудеться 9-го липня, в клубі “Распутін”.

Відео виступів Кіри Кенобі в Києві можна переглянути тут.

Вікторія Гапоненко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар