Міліція розшукує водія, що ймовірно спричинив загибель кількох осіб

Відділ розслідування ДТП слідчого управління УМВС України в Кіровоградській області розшукує Данилова Вадима Васильовича, 1980 року народження, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

За п.3 цієї статті кваліфікуються діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Вони караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що Вадим Данилов є водієм автомобіля, що спричинив сметрельне ДТП у Кіровограді. В результаті ДТП загинули дві жінки (одна з них була вігітною), ще одна травмована дитина знаходиться у лікарні.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Данилова Вадима Васильовича, з проханням повідомити до найближчого відділення міліції за номером «102».

ВР ДТП СУ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар