ГО «Територія успіху» відкрила громадську приймальню в Компаніївці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ГО «Територія успіху» днями відкрила ще одну громадську приймальню в Кіровоградській області. Цього разу – в Компаніївці. Прийом громадян проводила фаховий юрист Олена Бондар. Основними темами, що хвилюють мешканців цього районного центру є зарплати і пенсії, оформлення майна і спадщини, субсидії. 

Юрист відзначила, що це різко відрізняє Компаніївку від Світловодська, де найбільше юридичної допомоги шукали військові і переселенці. Прийом відвідувачів О.Бондар проводила у приміщенні районної бібліотеки, що діє при будинку культури.

Надалі громадська приймальня «Території успіху» діятиме в Компаніївці кожен третій четвер місяця. З клієнтами, яким була надана перша консультація, робота продовжиться дистанційно.

Вже найближчим часом така ж громадська приймальня почне роботу і в Бобринці. Всього в області діятиме 4 пересувних громадських приймальні, також жителі області завжди моть скористатись безкоштовними консультаціями стаціонарної громадської приймальні , що діє в місті Кіроворгад, за адресою: вул., Єгорова 40, каб. 213

Поширити:

Залишити коментар:

коментар