Хочеш отримати 90 000 гривень – пиши демократичний проект

В усіх, кому небайдужа доля регіону, є шанс змінити життя на краще, а саме – отримати 90 тис. грн на впровадження демократичних змін на Кіровоградщині.

ГО «Територія успіху» сьогодні, 19 червня, презентувала кіровоградцям конкурс міні-грантів для підтримки та впровадження демократичних змін на місцевому рівні.

«Тематика гранту повинна бути не нагальна (ремонт садків, будівництво майданчиків), а ідейна. Треба запропонувати таку проект, щоб він позитивно змінив ситуацію у регіоні, – говорить член ГО «Територія успіху» Інга Дуднік. – Наша громадська організація самостійно не приймає рішення про те, хто отримає, а хто не отримає грант. Ми просто допомагаємо з оформленням документації та інформуванням».

Участь у конкурсі можуть взяти новостворені громадські об’єднання та громадські організації, що зареєстровані не раніше 2014 року. Такі обмеження ставляться для того, щоб заохотити молодих і недосвідчених активістів до активної участі в житті регіону. Більш досвідченні ГО можуть взяти участь проекті, підтримавши ініціативні групи. Тобто, адмініструвати діяльність не менше ніж п’яти осіб, які вирішили презентувати свій проект, але не є членами жодної громадської організації.

Пріоритетні напрямки для конкурсу міні-грантів:

-захист та просування прав людини;

-здійснення громадського контролю та моніторингу за діяльністю місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування;

-протидія корупції;

-громадська освіта, адвокація та обєднання громади для спільного вирішення проблем і т. п. проекти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар