Кіровоградець розгулював по місту з ножами і пістолетами (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Під час оперативного відпрацювання міста правоохоронці виявили у 30-річного уродженця сусідньої області «арсенал» зброї. Також з’ясувалося, що за місцем проживання зловмисник зберігав наркотичні засоби. За такі дії чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

На одній з вулиць обласного центру увагу правоохоронців привернув підозрілий громадянин. До того ж, прикмети чоловіка збігалися з описом грабіжника, який знаходиться у розшуку. Працівники міліції зупинили незнайомця. Під час огляду його особистих речей виявили та вилучили чималу кількість зброї та набоїв.

– У сумці чоловік зберігав металевий ніж з трьома змінними лезами, 3 пістолети марок ПМ, «Сталкер», «Ягуар» та 86 набоїв різного калібру. За словами правопорушника, зброю він придбав через мережу Інтернет.

Окрім того, в орендованій квартирі чоловіка було виявлено 2 пакетики з вмістом порошкоподібної речовини вагою близько 15 гр, зовні схожу на метамфетамін, 2 паперових згортки з речовиною, схожою на канабіс, електронні ваги, скляну колбу з гумовою заглушкою та саморобний електричний пристрій, який слугує для витяжки хімічних випаровувань.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області. Зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення.

За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар