Кіровоградець “обанкрутив” підприємство на 150 тис. гривень

Із приміщення складу було скоєно крадіжку електроінструментів та електродроту на загальну суму понад 150 тисяч гривень. Зловмисником виявився 27-річний житель обласного центру. Вдома у чоловіка правоохоронці вилучили крадене.

До Кіровоградського райвідділу міліції у травні звернувся начальник служби безпеки підприємства з повідомленням про крадіжку.

На місці події правоохоронці виявили пошкодженим навісний замок одного з приміщень заводу. Було встановлено, що зі складу зникло близько 400 метрів електродроту, бензиновий генератор, бензопила, електродриль та перфоратор.

– У результаті вжитих заходів працівники сектору карного розшуку встановили особу, причетну до крадіжки, – повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – У 27-річного жителя одного з мікрорайонів міста правоохоронці вилучили викрадені речі та у подальшому повернули їх власнику.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар