Кіровоградців очікує молодіжний ВООM!

У четвер, 25 червня, з 11.00 до 15.00 обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує кіровоградців на вуличну акцію «Молодіжний ВООМ».

Тут кіровоградці зможуть отримати корисну інформацію на майданчику здоров’я. Представники обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом та громадської організації Всеукраїнської мережі «Люди, що живуть з ВІЛ/СНІД» не лише нагадають про різні аспекти СНІДу, але й організують анонімну тест-лабораторію, де за бажанням можна буде безкоштовно пройти експрес-тест на підступні хвороби.

Для тебе молодість – це активність? Тоді на тебе чекатимуть спортивні змагання з ДАРТСу від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», курси самооборони від ГО «Україна – Пробудження», цікава та корисна конкурсна програма від Управління ДСНС України в Кіровоградській області, виставка вибухонебезпечних предметів.

Для любителів інтелектуального відпочинку будуть представлені різнопланові книжкові виставки на будь-який смак та працюватиме читальна зала під відкритим небом. Тут усі бажаючи зможуть записати до бібліотеки за пільговими цінами (усього 5 грн.), стати учасниками молодіжної вікторини та веселої конкурсної програми. Переможці обов’язково отримають призи від партнера заходу – магазину «KanclerCom».

Окрім цього ти дізнаєшся про можливості літнього відпочинку, станеш учасником різноманітних майстер-класів та конкурсів, переглянеш виступи талановитої молоді Кіровоградщини, зможеш долучитися до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» та стати учасником інших розваг.

Не сиди вдома! Бери з собою друзів та гарний настрій і рушай за нами в чарівний світ – світ молодості!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар