У Кіровоград завітають легенди естрадної музики (анонс)

У четвер, 25 червня, о 18.30 у залі Кіровоградської обласної філармонії відбудеться концерт легендарного гурту 90-их – “Фрістайл”.

Вартість квитків від 80 до 200 грн.

Довідка: Гурт «Фрістайл» створений у листопаді 1988 року. У ніч з 7 на 8 листопада колектив музикантів на чолі з Анатолієм Розановим у московському готелі “Орлятко” запропонували проголосувати за назву “Фрістайл” – до цього було готових кілька пісень і зібраний пристойний гастрольний склад для живих концертів: Сергій Кузнєцов (комп’ютер, клавішні, бек-вокал), Сергій Ганжа (гітара, бек-вокал), Ніна Кірсо (вокал), Володимир Ковальов (гітара, бек-вокал), Анатолій Кірєєв (вокал) і Олександр Білий (клавішні, аранжування). Артисти поїхали у своє рідне місто, Полтаву, і приступили до запису свого дебютного магнітоальбому під назвою “Получайте”.

Перший концерт гурту “Фрістайл” відбувся 16 травня 1989 року в Барнаулі. А в телеефірі колектив вперше з’явився лише влітку 1990 року в програмі «50/50» з піснею “Желтые розы” (муз. А. Розанов – сл. С. Кузнецов).

Другий альбом був записаний всього за три тижні в липні 1989 року. У ньому з’явився хіт Анатолія Розанова і Сергія Кузнєцова “Я тобі не вірю” у виконанні Ніни Кірсо (відеокліп, знятий на цю пісню київським режисером Тетяною Міллер, часто транслювався на різних телеканалах).

За 25 років свого існування гурт «Фрістайл» випустила 9 пісенних альбомів, куди увійшли більше  120 композицій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар