5-річній Іринці потрібна пересадка кісткового мозку. Батьки просять допомогти матеріально

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

П’ятирічна Іринка Коляда з села Плоске Знам’янського району тяжко хвора. Діагноз – апластична анемія. Аби врятувати дитину, потрібна пересадка кісткового мозку і щонайменше 100 тисяч гривень. Таких коштів родина не має, а тому звертається за допомогою до всіх небайдужих.

Про хворобу мама дівчинки Віра Коляда розповіла журналісту Вікторії Семененко:

“Хвороба дала знати про себе раптово. Три дні була висока температура – 39 градусів. По тілу почали з’являтися рожеві плями розміром у копійку. Око почервоніло – лопнула судина. В роті з’явився стоматит. Спочатку три дні лікувала вдома, а тоді дивлюся – не допомагає, то ми одразу в лікарню. Уже 17 квітня ми були в гематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. Відтоді доньку почали обстежувати, брати необхідні аналізи. І ось нещодавно нам сказали – апластична анемія”.

Тепер Іринці потрібна пересадка кісткового мозку.  Теоретично, донором може стати її менший братик.  Але якщо він не підійде – сума, необхідна на лікування, зросте в рази. Для сім’ї навіть 100 тисяч гривень не підйомні. Батьки п’ятирічної Іринки молять усіх бути милосердними й допомогти їхній донечці одужати.

Для поповнення картки ПриватБанку:
Рахунок отримувача: 29244825509100
МФО: 305299
КОД ОКПО отримувача: 14360570 Коляда Віра Михайлівна

Номер картки: 4149437854800834

Поширити:

Залишити коментар:

коментар