Академія ФК «Зірка» провела другий випуск (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Три роки минуло відколи при футбольному клубові «Зірка» почала діяти Академія, метою якої є виховання місцевих юних футбольних талантів. 8 червня Академія ФК «Зірка» провела другий випуск. В урочистій атмосфері дипломи про її закінчення вручили вихованцям 1998 року народження.

Сьогоднішні випускники підвищували свою спортивну майстерність при клубові з моменту створення Академії у 2012 році. Особливо пам’ятним для них стане нинішній навчальний рік, адже в ньому вони вперше дебютували у вищому дивізіоні дитячо-юнацької футбольної ліги. У своїй третій групі команда «Зірка» U-17 посіла шосте підсумкове місце.

Пам’ятним для 17-річних футболістів нинішній сезон стане ще з однієї причини – гравці 1998 р.н. стали свідками, як їхній незмінний наставник Сергій Дмитрович Лавриненко очолив «Зірку» і вивів команду з дна турнірної таблиці до числа лідерів чемпіонату. Сім років Сергій Дмитрович виховував із них не лише футболістів, але й особистостей. Його вихованцям є з кого брати приклад. Останні півроку з командою працював Сергій Миколайович Таран і саме йому, після минулорічного випуску власних футболістів 1997 р.н., другий рік поспіль випала честь відправляти у доросле футбольне життя юних випускників.

В урочистій церемонії з нагоди випуску команди взяли участь директор ФК «Зірка» Сергій Ольшевський, помічник президента клубу Віктор Поєдинок, керівник розвитку дитячо-юнацького футболу клубу Вадим Даренко, директор Академії Андрій Антонов. Всі вони бажали випускникам знайти себе в житті, вирости до футболістів високого рівня, але як би не склалося їхнє життя – ніколи не забувати про знання, що вони отримали в Академії, причому не лише про футбольні. Присутні керівники клубу побажали їм бути вихованими, порядними, гідними особистостями, і з честю носити звання вихованців Академії ФК «Зірка».

Приємною згадкою про своє футбольне життя в «Зірці» 17-річним вихованцям стали вручені дипломи про закінчення Академії, колективне фото та фірмові бейсболки з емблемою клубу.

Кращі з випускників продовжать свою футбольну кар’єру в «Зірці-2» вже під керівництвом іншого наставника – заслуженого тренера України Вадима Бондаря.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар