У Кіровограді стало на півсотні дипломованих моделей більше (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 7 червня, школа моделей «Mix models» вручила своїм випускникам перші дипломи – тож у Кіровограді тепер на 55 дипломованих моделей стало більше.

Із вересня минулого року в школі моделей «Mix models» займались учні різного віку, тож випускні дипломи отримали три групи: старша, середня, молодша.

Усі групи демонстрували свої екзаменаційні роботи від хореографів школи.

Окрім того, «Mix models» на чолі із директором Оленою Рудковською організовували заходи у Кіровограді та завойовували перемоги на всеукраїнських та міжнародних фестивалях. Менше ніж за рік колектив назбирав колекцію виступів і шоу. Деякі постановки були продемонстровані і в якості екзаменаційних робіт.

Жовтень. У складі позашкільного центру «Школа мистецтв» навчально-виховного об’єднання №32, учні школи посіли перше місце в категорії «Театр моди» на Міжнародному фестивалі «Калейдоскоп талантів» у Польші. Відвідали Відень, Краків, Будапешт.

Листопад. «Mix models» – організатори та учасники регіонального конкурсу «Княгиня Кіровоградщіни 2014». Титули «Княгиня Кіровоградщини» отримують: Дар’я Кащенко (учениця агентства) та Олена Юрченко  (хореограф агентства).

Грудень. Участь молодшої групи в Міжнародному фотоконкурсі різдвяних ретро-листівок (Чехія, Подебради). Лауреатами стали всі діти агентства  “Mix models”, які взяли участь.

Січень. Участь у Міжнародному фотоконкурсі “Топ Фотомодель Інтербрілліант Світу Зима 2015”. Лауреатами стали: Лада Тітова, Аліна Воловик, Сергій Кошман, Діана Стаднікова. Фотограф агенства Віка Мазур отримала лист подяки від організаторів міжнародного фотоконкурсу “Топ Фотомодель Інтербрілліант Світу Зима 2015” за професійні роботи учнів школи. Учні школи  старшої групи взяли участь у майстер-класах Інесси Нікітіної (м. Миколаїв) та Анастасії Левандовської (лютий) з візажу.

Лютий. Молодша  група школи «Mix models» посіла перше місце у другому Всеукраїнському телефестивалі «Створюй своє майбутне зараз». Діти вразили голову жюрі- американського продюсера Алекса Гутмахера своїм артистизмом, красивими стилізованими костюмами, неординарною масовою постановкою «Україна єдина».

Березень. Виступ молодшої та старшої групи на конкурсі “Шоу близнюків” у Кіровоградській обласній філармонії

Квітень. «Mix models» – організатори Першого Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Мода без кордонів».

Травень. Взяли участь у святкуванні 20-річчя зразкового художнього хореографічного ансамблю «Анюта» у ювілейній трилогії «Відкритий екзамен» в обласній філармонії. А Дар’я  Кащенко та Олена Юрченко представили Кіровоградщину у Всеукраїнському конкурсі «Княгиня України 2015» у м. Черкаси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар