Рекорд на Говерлі: українці утворили величезний герб (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Україні був встановлений незвичайний рекорд, у здійсненні якого взяли участь 30 українців: по 15 осіб з Харкова та закарпатського Міжгір’я.

Як повідомляє 057, українці виклали своїми тілами на вершині найвищої гори країни Говерли тризуб. Герб України зайняв майже дев’яносто квадратних метрів.

“Ідея прийшла до мене місяця півтора тому. Вирішили, що на гору підніматимуться дві групи: одна від Сходу, а друга – від Заходу, а на вершині вони об’єднаються і викладуть тризуб. Ми поцікавилися, і виявилося, що такий рекорд раніше не був зареєстрований, ось ми і вирішили на нього піти”, — розповів ініціатор проекту харків’янин Роман Веприцький.

За його словами, дорога, яку обрали мандрівники на вершину, виявилася не з легких. Харків’яни також встановили на найвищій точці України флагштоки і закріпили на них прапори України та Харкова. Для цього вони на власних плечах несли всю дорого близько 130 кілограмів будівельних матеріалів.

До слова, 31 травня у Києві запалав рекордний прапор України. Участь у благодійному шоу взяли кілька сотень людей. Кожна кулька обійшлась у 50 гривень. Зароблені гроші організатори віддали на лікування хворої на рак дитини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар