Кіровоградській обласній прокуратурі подарували лапшу та рожеві окуляри

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До таких дій кіровоградські майданівці вдались, аби привернути увагу до подій 26 січня 2014 року. Тоді, за словами активістів, на кіровоградский Євромайдан привезли кілька сотень так званих тітушок. 

На думку активістів, розслідування по цим справам фактично не проводилось. Також вони нарікають на відсутність у відкритому доступі результатів по перевірках міліціонерів, ДАІвці та суддів, які брали участь у сфабрикуванні справ проти євромайданівців.

У подіях на кіровоградському Євромайдані знайшли тільки одного винного – Майбороду, який розбив молотком голову майданівцю Віктору Чміленку. А замовники і організатори підвозу тітушок так і не постали перед судом. Тож зібравшись під стінами прокуратури, кілька активістів намагалися зустрітися з прокурором області і передати йому рожеві окуляри і локшину.

Провести діалог і прийняти дарунки зголосився перший заступник обласного прокурора Анатолій Гой. Він запевнив присутніх, що всі висловлені зауваження будуть долучені до розслідування. Активісти ж сказали, що чекатимуть конкретних дій – 7 днів. У разі бездіяльності прократу – організують масштабний протест.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар