Кіровоградська «Зірка» перемогла тернопільську «Ниву» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У передостанньому турі Першої ліги у гості до кіровоградської команди завітала тернопільська «Нива». Проводячи вдома останній у цьому сезоні матч, кіровоградські футболісти не підвели своїх вболівальників. Підсумок матчу – 1:0 на користь гравців «Зірки».

Щойно арбітр дав стартовий свисток, кіровоградські футболісти не гаючи часу – одразу взялися за справу. На 6-й хвилині голкіпера перевірив Артем Щедрий, пробивши з далекої відстані. А на 25-й хвилині страж воріт «Ниви» припустився дитячої помилки – взявши м’яч за межами штрафного майданчика. Штрафний взявся виконувати Ігор Загальський. Пробивши лівою – м’яч від стійки зрикошетив у ворота. 1:0

Під завісу першого тайму господарі організували справжню навалу на ворота гостей. За одну хвилину кіровоградські футболісти нанесли три хороших удари по воротах «Ниви». Але свою команду не підвів голкіпер гостей.

У другому таймі глядачі побачили значно менше гольових епізодів, аніж у першому. Але до взяття воріт, жоден з них не призвів. Щодо гостей, то у другому таймі ті створили лише кілька моментів. Але не більше того. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Зірки» – 1:0.

І вже найближчої середи наша команда у Миколаєві проведе останній у цьому сезоні матч. Кіровоградцям треба вигравати, і сподіватися на те, що свої очки втратить чернігівська «Десна». Адже за таких обставин, кіровоградці можуть завершити сезон на мажорній ноті – на 4-му місці.

Євген Салтан, для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар