У Кіровограді відзначили День Велосипедиста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

 Сьогодні, 30 травня, у Кіровограді відсвяткували День Велосипедиста. Кількасот велосипедистів традиційно заблокували рух міста на кілька годин.

Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми» та Центр здоров`я «Драйв» щороку запрошують спортсменів області на велопробіг через усе місто. Фінішували велосипедисти в Гаю десантників, подолавши маршрут, який пройшов через усе місто – від вулиці Волкова.

Учасник велопробігу Олександр розповів Першій електронній, що цього річ приїхав вдруге. «Минулого року прокатався лише до центру. Друзі потім розповідали, що найцікавіше я пропустив. Сьогодні ж хочу виправити пропущене. До того ж цього року їду нареченою. Це наша перша спільна поїздка».

Організатори проводять велопробіг із метою пропагації здорового способу життя: «Давайте продемонструємо мешканцям міста, що ми – сила нової екологічної ери, яка несе продуктивні зміни у спосіб життя та мислення українців, а також багатьох цивілізованих народів світу»

(більше фото згодом)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар