Чи врятують депутати облради хворого хлопчика від інвалідності?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До депутатів обласної ради звернулася Ященко Маргарита, яка вже більше року бореться за життя свого сина Данилка. Лікарі поставили йому жахливий діагноз – прогресуюча м’язова дистрофія Дюшена. Маленький жвавий хлопчик втрачав фізичну силу з кожним днем, доки не почалося лікування в Ізраїлі. 

Читайте також: Врятуймо хлопчика від інвалідності!

Щоб вижити і вести нормальний спосіб життя, дитині потрібно пройти довгий курс лікування і приймати препарат, який нині тільки проходить випробовування в Америці. Тому наразі Данилко проходть курс гідротерапії, іппотерапії і фізіотерапії на основі 2-3 занять в Ізраїлі і відеозаписів, зроблених за їх результатами. Зрозуміло, що у звичайної сім’ї з Кіровограда, коштів на це немає. Їм допомагали і родичі, й сусіди, й небайдужі українці. Але і цього не вистачало.

Мама Данилка вже зверталася до депутатів міської ради. Ті спочатку проігнорували прохання матері про порятунок життя її дитини, але згодом таки відгукнулися – виділили матеріальну допомогу. Тепер жінка прийшла до депутатів облради. Її вислухали, а чи допоможуть – час покаже.

Читайте також: Чи почують депутати міськради прохання дитини про допомогу?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар