У районі Маріуполя поранено військового з Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Боєць з Кіровоградщини, який нессе службу в Нацгвардії, отримав осколкові поранення внаслідок обстрілів бойовиками Маріупольського напрямку. 

Про це розповів прес-офіцер сектору “М” Дмитро Горбунов, передає 5 канал.

Горбунов також зазначив, що вчора бойовики 14 разів гатили по позиціях вітчизняних армійців. Утім він запевнив, що загалом ніч на підступах до Маріуполя минула відносно спокійно.

У секторі “М” розповіли, що 13 разів бандити стріляли біля населеного пункту Широкине і 1 раз біля населеного пункту Мирне. При цьому противник 6 разів використовував міномети калібром 82 та 120 мм. Також злочинці 8 разів вели вогонь зі срілецької зброї різних видів і модифікацій.

“На жаль, під час вчорашнього одного з обстрілів, який стався близько 21.15, пролилася укров українського патріота. Військовослужбовець Національної гвардії України 1985 року народження, уродженець Кіровоградської області, дістав осколкове поранення грудної клітини. Зараз він в одній з лікарень Маріуполя. Йому надана необхідна допомога”, – розповів Горбунов.

Крім того, за ніч на Маріупольському напрямку було зафіксовано 3 безпілотники. Їх було помічено біля населених пунктів Широкине та Мангуш.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар