Футболісти «Зірки» потрапили до символічної збірної 28-го туру

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Провідні футбольні сайти підвели підсумки 28-го туру та сформували свої символічні збірні. Традиційно, вони не обійшлися без гравців «Зірки».

UA-футбол не вперше включає півзахисника «Зірки» Андрія Бацулу до своєї символічної збірної. Андрій був одним із найпомітніших у складі своєї команди, відзначає видання. Цього разу Бацула регулярно проявляв активність в атаці, записавши на свій рахунок дві гольові передачі.

Такої ж думки притримуються спортивні журналісти з football.ua. «Андрій Бацула нещодавно продовжив контракт із «Зіркою», і цей матч підтверджує, що клуб недарма продовжив із ним контракт. У Кривому Розі Бацула виявився співавтором обох голів своєї команди, та й взагалі чудово попрацював на своєму фланзі в зв’язці з Щедрим і Мостовим. Єдиний момент, за яким Андрій не дограв – це коли Гвоздевич скидав на хід Чечеленку, але той момент в підсумку не завершився неприємностями для Зірки», – пише football.ua.

До своєї символічної збірної сайт включив і Артема Щедрого. «З самого початку він дошкуляв суперникам своїми рейдами, ставив їх у глухий кут за рахунок дриблінгу. А ще – кілька разів досить небезпечно пробивав. І якщо спочатку воротар справлявся з його ударами, то на початку другого тайму пропустив від Артема досить прикрий м’яч. Щедрий відкрив рахунок і зробив вагомий внесок у загальну перемогу Зірки», – аргументує свій вибір football.ua.

footboom.com до свого списку символічній збірної 28-го туру додав двох гравців «Зірки» – Артема Щедрого та Максима Ковальова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар