У Кіровограді запрацював ще один Інформаційно-консультаційний центр

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З метою максимального наближення соціальних послуг до клієнтів служби зайнятості, на базі Кіровоградського обласного центру зайнятості (м. Кіровоград, вул. Василини, 10) створено Інформаційно-консультаційний центр (ІКЦ).

Діяльність ІКЦ здійснюється за трьома основними напрямами – надання соціальних послуг населенню, роботодавцям та посилення соціального діалогу у сфері зайнятості. Усі бажаючі можуть отримати такі послуги:

– юридичні консультації з питань зайнятості,
– допомогу у пошуку роботи та працевлаштуванні, у тому числі з використанням Інтернет-ресурсів,
– консультацію щодо вибору професії та місця роботи згідно з інтересами, здібностями, станом здоров’я та з урахуванням потреб ринку праці,
– допомогу у виборі місця та напряму подальшого навчання,
– консультації з питань розвитку кар’єри,
– психологічну підтримку, а також набути навичок складання резюме, ефективного спілкування, розширення кола своїх партнерів та клієнтів.

Роботодавцям пропонуються: юридичні консультації та інформаційні послуги з питань зайнятості, ринку праці, а також надання допомоги в організації підбору необхідних кадрів, проведення різноманітних семінарів та тренінгів із персоналом підприємств, установ, організацій тощо.

Усі послуги безкоштовні

Інформаційно-консультаційний центр знаходиться за адресою: м. Кіровоград вул. Василини, 10. Телефон для довідок 32 28 41.

Інформація підготовлена Кіровоградським обласним центром зайнятості.
Довідки за тел. (0522) 32-29-41 (відділ організації профорієнтації).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар