Цьогоріч у Кіровограді не оздоровлюватимуть обдарованих дітей та відмінників

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

По закінченні 2014-2015 року Кіровоградська міськрада не може забезпечити вже традиційним оздоровленням обдарованих дітей та відмінників навчання.

Коштів місцевого бюджету вистачає лише на оздоровлення дітей учасників АТО, діти вимушено переселених осіб, дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Для відмінників освіти та обдарованих дітей буде працювати наметовий табір в с. Бірки, який пропонує насичену розважально-туристичну програму. На даний момент уже сформовано 2 загони дітей, які готові поїхати в табір.

Про це під час прес-конференції в міськраді  повідомила начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна.

“До нас уже звертаються батьки з проханням записати їхніх дітей в оздоровчі табори на другу зміну, оскільки у червні дітям вже є чим зайнятись,  – повідомляє Людмила Дорохіна. – З 2 червня стартує оздоровча кампанія – відкриється 40 шкільних майданчиків. А з 15 червня починається перша зміна у стаціонарних таборах”.

Цьогоріч кіровоградські дітлахи підльгових категорій відпочиватимуть у таких стаціонарних таборах: олександрівський “Жовтень”, новоархангельська “Бригантина” та одеські “Рассвет” і “Молода гвардія”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар