На Кіровоградщину їде міністр енергетики та вугільної промисловості

23 травня міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин відвідає Дніпропетровську та Кіровоградську області.

 23 травня відбудеться робоча поїздка Міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина до Дніпропетровської та Кіровоградської областей, повідомляє прес-служба міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Під час робочої поїздки Володимира Демчишина до Дніпропетровської та Кіровоградської областей з метою ознайомлення із ситуацією в паливно-енергетичному комплексі регіону та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо реформування енергетичної галузі заплановано зустрітися з керівництвом областей, органів місцевого самоврядування та провідних компаній регіону.

Також Міністр має намір відвідати провідні виробничі підприємства атомно-промислового комплексу, розташовані в регіоні, зокрема, ДП «СхідГЗК», ДНВП «Цирконій», ДП «Смоли», ДП «Бар’єр», хвостосховище «Сухачівське», Новоїкостянтинівську шахту (Кіровоградська область) з метою ознайомлення з їхньою виробничою діяльністю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар