Олександрійці передали бійцям АТО санітарний автомобіль «УАЗ» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Олександрійські медики передали бійцям кіровоградського 3-го окремого полку спецпризначення санітарний автомобіль «УАЗ» високої прохідності, а разом з ним – медикаменти та продукти харчування. 

Автомобіль до того належав Попельнастівській лікарській амбулаторії. Останні роки простоював і потребував капітального ремонту. Автівку вирішили полагодити та відправити на східний фронт. Спільними зусиллями на її ремонт попельнастівці, зокрема одноосібники, зібрали понад 20 тис. грн. Ще 6 тис. – на продукти.

«Це не перша і не остання допомога надана східному фронту Олександрійщиною, – коментуючи цю подію, зазначив керівник району Андрій Коломійцев. – Ми знаємо, що у важкій ситуації, яка склалася зараз в Україні, вона буде потрібною і корисною. Це найменше, що ми можемо зробити для бійців», – наголосив очільник району. На згадку про подію він також вручив військовим подарунки від райдержадміністрації. Головний лікар ЦРЛ Валентина Гарагуля у свою чергу передала солдатам медикаменти на загальну суму у понад 4 тис. грн..

Вже сьогодні автомобіль попрямує у район Маріуполя, де нині несуть бойове чергування наші військові-земляки – каже спецпризначинець О. Мізін, дякуючи олександрійцям за таку підтримку. З його слів, саме у такій техніці сьогодні є найбільша потреба і добре, що олександрійці це розуміють.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар