30 травня Олександрія ярмаркуватиме

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В останні вихідні травня Олександрія традиційно відзначає День міста. Про те, як стало відом нашому кореспонденту цьогріч він буде перенесений на останню неділю серпня – День шахтаря. Втім додати святкового настрою городян все-таки обіцяють. Адже цього дня в місті планують провести широкомасштабний весняний сільськогосподарський ярмарок.

«Проходитиме він поблизу КСК «Ніка» й розпочнеться о 8-ї ранку та носитиме культурно-розважальний характер. – повідомляє начальник відділу торгівлі управління економіки міської ради Людмила Марковська. За її словами, до участі в ярмарку будуть запрошені як підприємці-товаровиробники з міста, так і сільгоспвиробники з району, а також сільські ради, котрі презентуватимуть свої території.

Розповідаючи про ярмарок начальник районного управління АПР Олександр Ткаченко каже, що крім покупки сільськогосподарської продукції, тут же городяни та гості міста матимуть змогу скуштувати і придбати готові українські страви: куліш, вареники, голубці та ін. Територіальні громади презентуватимуть свій товар більш творчо і в національному стилі. До участі в заході будуть задіяні й народні умільці, які представлять власні вироби. Плануються й виступи творчих колективів з міста та району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар