У Бобринці відзначили обдарованих учнів району (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 найкращих учнів Бобринецького району сьогодні відзначили під час традиційного свята «Юна еліта Бобринеччини -2015», яке відбулося на базі місцевої гімназії №1. Обдаровані і талановиті учні навчаються у трьох навчальних закладах району – Бобринецьких гімназіях №1 та №5, а також у Костомарівській ЗШ.

Наприклад, Анна Сорочан, учениця 9 класу Бобринецької гімназії №1, стала переможницею обласної олімпіади з української мови та літератури, російської мови та літератури, посіла перше місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та перше місце в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Роман Бібік, учень 9 класу тієї ж гімназії, переможець обласної олімпіади з інформаційних технологій та етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Історія Україна та державотворення». Бобринецька гімназія №1 виховала і золоту медалістку Вікторію Гуменюк, яка набрала 197,5 балів і ЗНО з української мови та літератури. Вікторія стала переможцем обласної олімпіади з російської мови та літератури, а також посіла друге місце в олімпіаді з української мови та літератури.

Юну еліту, вчителів, директорів навчальних закладів та батьків вітали голова Бобринецької РДА Сергій Шевченко, міський голова Леонід Кравченко, представник народного депутата України Станіслава Березкіна, голова правління благодійного фонду «Добротвір» – Андрій Малик, представник Бобринецького районного споживчого товариства. Вони вручили премії, грамоти, подячні листи та подарунки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар