Жителі селища Нового готуються до Міжнародного дня захисту дітей (ФОТО)

Сьогодні дітлахи із селища Нового стрибали та плескали в долоні. Здавалося б – дріб’язок – на територію садочку завезли КАМАЗ піску, але для дитини то ціла подія.

Таким чином Новенська селищна рада готується до Міжнародного дня захисту дітей – оновлює пісок на дитячих майданчиках.

«Щорічно до Міжнародного дня захисту дітей ми оновлюємо пісок на дитячих майданчиках селища Нового. Цього року ми закупили 83 кубічних метрів піску – це 10 вантажних машин піску, які нам треба розподілити між 24 дитячими майданчиками. «Креатив» виділив нам машини, щоб допомогти з розвозкою піску, – розповідає заступник Новенського селищного голови Анатолій Лега. – Загалом благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» ніколи не відмовляє нам у допомозі. Як попросимо, то і транспорт дають, і школу чи садочок ремонтують».

Надія Задворнова, депутат Новенської селищної ради, яка керує процесом розвозки піску розповідає, що навіть така елементарна річ як пісок для дитячих майданчиків – задоволення не з дешевих.

«1 кубічний метр піску коштує 120 грн. В машину вміщається в середньому до 8 кубів. От і виходить, що навіть пісок для нашого скромного бюджету – навантаження. Допомога у вигляді транспорту – дуже і дуже суттєва», – говорить Надія Андріївна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар