Кіровоградські правоохоронці вирушили в зону АТО

50 офіцерів та рядових, які складають зведений загін УМВС України в Кіровоградській області, вже сьогодні відправляються у дорогу. Завтра вони змінять на бойовому посту своїх колег, які повернуться в рамках ротації додому на відпочинок.

До загону цього разу увійшли працівники спеціальної роти міліції громадської безпеки особливого призначення, патрульно-постової служби міліції та спецпідрозділу «Грифон». Більшість з них раніше несли службу в обласному центрі, інші – працівники міських та районних відділів міліції. 14 правоохоронців вирушають у зону антитерористичної операції вперше, повідомили Першій електронній у  СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Після офіційної частини т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області Микола Павленко особисто поспілкувався з керівником зведеного загону та пересвідчився у тому, що бійці укомплектовані усім необхідним для несення служби.

За традицією правоохоронці ще відвідають один із місцевих храмів, де побувають на молебні, а після цього вирушать в дорогу.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар