Голова Федерації легкої атлетики України відвідав “Зірку” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, 12 травня, у Кіровограді перебував перший заступник міністра молоді та спорту України, віце-президент Національного олімпійського комітету України, голова Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Під час свого візиту він відвідав стадіон «Зірка», повідомляє прес-служба клубу. Ігор Євгенович разом із

Can indian dating in chicago I thick and.

представниками НОК оглянув зміни, які відбулися на футбольно-легкоатлетичному стадіоні за останній рік, оцінив зусилля футбольного клубу «Зірка» по розвитку інших видів спорту і, в першу чергу, легкої атлетики.

Крім того у конференц-залі стадіону Ігор Євгенович провів нараду зі спортивною громадськістю області, на якій розглядалися питання організації командного чемпіонату України та приїзду голови НОК України, одного з найвидатніших атлетів сучасності Сергія Бубки, який має наміри відвідати наше місто в день відкриття цих змагань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Голова Федерації легкої атлетики України відвідав “Зірку” (ФОТО)

  1. В м.Умань 12-13 травня 2017р. відбулися Всеукраїнські змагання з метань на призи бронзового призера XXVI літніх Олімпійських ігор заслуженого майстра спорту України Крикуна О.В.. Моя дочка зайняла перше місце з метання диску (дівчата 16) з результатом 27м.66см., за що була нагороджена Дипломом. Але ж зайшовши на сайт ФЛАУя прочитала, що їх засновник Олександр Крикун надав переможцям турніру кубки, а чому тоді у моєї дочки його не було? Нерозумію.

Коментарі заборонені.