Кіровоградці відкрили чемпіонат України з бейсболу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У минулі вихідні матчами в Кіровограді та Чернівцях стартував новий чемпіонат України з бейсболу серед команд Вищої ліги дивізіону «А».

У Кіровограді зустрічалися два місцевих клуби: діючий та багаторазовий чемпіон, володар Кубка України «КНТУ-Єлисаветград» і «молодіжна» команда кіровоградської бейсбольної франшизи «СДЮШОР-Діамант». Перші матчі проходили в суботу, 9-го травня, тому після церемонії відкриття чемпіонату-2015 гравці, тренери команд, глядачі на трибунах стадіону вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, загиблих за свободу і незалежність України.

Протягом всіх трьох матчів бейсболісти «Діаманта», номінальні господарі поля в кіровоградському дербі першого туру, постаралися нав’язати команді «КНТУ-Єлисаветград» щільну боротьбу і здебільшого їм це вдалося. У суботній грі «Діаманти», поступаючись 0: 3, вийшли вперед і якийсь час тримали рахунок 5:3, проте наприкінці гри зовсім не втримали атаки суперника. У недільних поєдинках рівно дві третини кожного з матчів тримався близький рахунок в межах 0:2, 1:2, але все-таки чинні чемпіони знаходили можливості зломити опір молодіжної команди.

Результати матчів: «СДЮШОР-Діамант» – «КНТУ-Єлисаветград» – 5:13, 0:6, 1:6.

Наступний тур відбудеться 23-24 травня: у Рівному «Західний вогонь» приймає «КНТУ-Єлисаветград», у Кіровограді зустрінуться «СДЮШОР-Діамант» і «Соколи» (Чернівці).

Підготував Олександр Виноградов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар